• Jídlem a pitím

    Pavlova 5 x jinak!

    Pavlova 5 x jinak! Kdy jindy připravit sněhový dort než uprostřed bílé zimy? Vyzkoušejte následující tipy na tuto nadýchanou nebeskou dobrotu. Určitě nezůstanete jen u jednoho receptu, všechny jsou dokonalé! Kokosová Pavlova s pařížskou šlehačkou Kokos, čokoláda a maliny – to je přímo gurmánské spojení chutí! Na 12 porcí budete potřebovat: 3 bílky 180 g cukru krupice 1 lžíci citrónové šťávy 50 g moučkového cukru 50 g mletého kokosu a na náplň a ozdobu: 250 ml smetany ke šlehání 20 g kakaa 20 g cukru krupice 100 g malin Bílky dejte spolu s polovinou krupicového cukru do kovové misky, postavte do horké páry a šlehejte asi 5 minut do pěny. Pak misku…