Automaty bonus za registraciu

  1. Hry Zdarma Bez Nutnosti Stahování Automatů V 2023: V našich doporučených kasinech mají tyto sloty demo režimu stejné RTP jako sloty se skutečnými penězi
  2. Virtuální Kasino Bonus Bez Vkladu - Kromě toho má širokou škálu her, které uživatelům poskytují příležitost získat stále více dividend z různých zdrojů
  3. Jak Získat Peníze Z Hracího Automatu 2023: Když spustíte bonusovou funkci, můžete vyhrát až 17 otočení zdarma

Herní automaty zdarma 2023

Virtuální Kasino Akční Bonus Za Skutečné Peníze 2023
Kromě toho mohou hráči očekávat denní propagační akce a žádné bonusy za vklad v nejlepších australských mobilních kasinech
Automatické Hry Zdarma V 2023
CCO Cathryn Lai z OpenBet vyjádřila hrdost své společnosti na spolupráci s Casino Arizona a řekla, že jsou na dohodu neuvěřitelně hrdí
Například nyní již funguje Avalanche, Respin, což může výrazně zpříjemnit herní proces

Blackjack bonus bez prvního vkladu

Jak Vyhrát V Loterii
Druhým typem bonusu stírací losy je zdvořilost toho, co je známé jako hry zdarma
Online Kasino Bonus Pro Nové Zákazníky
Stránky PokerStars v každém ze tří států jsou kruhové, což znamená, že hráči budou soutěžit pouze s ostatními ve stejném stavu
Online Kasino Ze Kterého Můžete Hrát 2023

Jídlem a pitím

Venezuelská kuchyně

Venezuelská kuchyně

Autor obrázku: Jirka Matousek

Jihoamerický stát Venezuela je kouzelný již svým názvem. Ve světě jej proslavila produkce nekonečných, romantických telenovel a také krásné dívky, které často vítězí v soutěžích krásy. A jak krásná, tak rozmanitá je pravá venezuelská kuchyně. Tolik různých chutí a vůní na jednom talíři, to je panečku, něco.

Jako přímořská země má samozřejmě přístup k rybolovu mořských ryb i plodů. A jako pravá Jižní Amerika musí reprezentovat hojnost masitých pokrmů. Venezuela je teplý, exotický stát, kde se daří i běžným plodům jako zelenina a ovoce. Zelenina je běžnou přílohou a častou surovinou v tamější kuchyni.

Pokud se chystáte Venezuelu navštívit, asi jako běžný turista, určitě ochutnejte čerstvé grilované ryby (jedná-li se o přímořské oblasti). Není nic dokonalejšího, než právě ulovená ryba, připravená na rozpáleném grilu s kopou čerstvé zeleniny. K tomu dobré víno a západ slunce a romantický večer jak vyšitý.

Ke grilovaným rybám je také častou přílohou výtečná venezuelská specialita spolčená ze smažených divokých banánů, podávané s domácím sýrem a navrch bazalkou. Ohromná delikatesa a skutečný gurmánský zážitek, kdy pokrm hraje hrou několika chutí.

Mimo maso a ryby či mořské plody je tu častou přísadou při vaření pokrmů fazole. A to snad všechny možné druhy – malé, velké, bílé, černé, jaké jen naše zvědavé oko může znát.

Pabellón criollo

Fazole jsou základní surovinou národního pokrmu, které mimo černé fazole obsahuje i sýr, rýži, hovězí maso a vše podávané s opečeným divokým banánem. Venezuelská kuchyně se podobá španělské a dokonce mají i některá jídla totožná. Aby také ne, když Španělé v minulosti toto místo obsadili. Své tradiční pokrmy tak přenesli a spolu s tamějšími surovinami vytvořili další pochoutky.

Tequenost

Kdo má rád smažený sýr, nejspíš najde oblibu v pokrmu tequenost, což jsou kousky, nebo spíše válečky domácího sýra, obalené v plátcích jednoduchého těsta (podobné listovému) a osmažených. Podávají se s pikantní omáčkou nebo guacamole.

Paella

A jsme u tradiční španělské kuchyně. Ve Venezuele jsou stejně oblíbené, jako v zemi původu – Španělsku – úžasné peally, tedy jídlo, jehož hlavní surovinou je rýže, dále maso, kousky masa, nebo mořské plody (často i obě varianty), obarvené šafránem a se zeleninou. Správný Čech by jídlo nazval běžným rizotem, ale pravá, ať už venezuelská nebo španělská paella je skutečně něco trochu jiného. Většinou se vaří na velké pánvi a je jídlem „co dům dal“. Kousky masa a zeleniny s šafránovou rýží zasytí žaludek a dodá snad všechny nutné prvky do těla.

Autor obrázku: Steven Depolo

Arepas

Výtečný venezuelský chléb z jemného těsta je na povrchu křupavý a uvnitř měkký. Rozřezává se a plní směsí masa a opečené zeleniny, anebo jen jednoduše šunkou a sýrem. Zkrátka kdo má na co chuť a jak je zvyklý.

Empanadas

Další tradiční pokrm, přivezený z evropské půdy. Jsou to smažené placky z těsta, něco jako tortily, plněné masem, sýrem, také hodně často fazolemi anebo jinou zeleninou.

Hervido

Venezuelská kuchyně obsahuje a tradiční polévky. Hervido je připravená z ryb, kuřete a domácí šunky. Je to takový silnější a hustý vývar, který se často jí jako denní jídlo.

A pokud v horké Venezuele dostanete chuť na pití, pak před vínem dejte přednost pivu. V něm si tamější národ libuje, což se o domácím vínu nedá říct, není příliš dobré.

Zanechat Odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *